Футболісти та АТОвець: кому дістанеться земля в Дахнівці

У мікрорайоні «Дахнівка» комунальне підприємство «Муніципальний спортивний клуб «Дніпро» хоче збудувати спортивний майданчик. Йдеться про землю по вулиці Землевпорядній. Футболісти звернулися до міської ради із відповідним зверненням.

По цій вулиці розміщений пустир, на якому місцеві жителі грають у футбол. Ділянка має статус  вільної. Відведення землі без аукціонів комунальним підприємствам передбачено законом. Чи гратимуть там футболісти «Дніпра» у футбол – невідомо.

Однак низка ЗМІ поширили інформацію, що на цю ж ділянку претендує і АТОвець Антон Колесник : Примітно, що заявку на відведення 10 соток для індивідуального будівництва по цій же вулиці подав атовець Антон Колеснік. За законом міська рада має надавати учасникам АТО земельні ділянки безкоштовно.

Та у земельному відділі цю інформацію спростовують. За їхніми словами, це зовсім різні ділянки землі:

Земля, на яку подався Антон Колісник не накладається на межі стадіону. І згідно з актуалізованим генпланом – це «територія спортивних установ». Відповідно ця інформація не є актуальною, – кажуть у земельному відділі.

Зазначимо, на площі понад 60 соток черкаський клуб «Дніпро» хоче збудувати спортивний майданчик на пустирі.

У коментарі нашим журналістам депутат міськради Віталій КРАСЮК зазначив, що до нього звернулися жителі мікрорайону «Дахнівка» з письмовим проханням  зберегти стадіон:

Вони переживали, що цю землю наріжуть і роздадуть як земельні ділянки під забудову. Скільки себе пам’ятаю, на цьому місці завжди був стадіон, – каже депутат.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *