Черкащан запрошують до обговорення: кому бути «Почесним громадянином»

З 14 по 28 липня черкащани можуть проголосувати за претендента на звання «Почесного громадянина Черкащини». Про це повідомляє виконавчий апарат обласної ради.

Звання «Почесний громадянин Черкащини» присвоюється жителям Черкаської області, регіонів України, громадянам інших країн (що проживають на території України) за вагомий особистий внесок у розвиток Черкаської області у галузях економіки, науки, освіти, культури, мистецтва, охорони здоров’я, спорту, а також у відродження та примноження надбань національної культури, створення матеріальних та духовних цінностей, миротворчу, доброчинну діяльність,  мужність і відвагу під час захисту Вітчизни, рятування людей, ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та стихійного лиха.

– Ми вже вдруге залучаємо громадськість до обговорення. Я переконаний, що у виборі претендента мають брати участь не лише депутати. Результати вашого голосування повідомлю під час засідання комісії, яка визначатиме переможця. Тож беріть активну участь, – зауважив голова обласної ради Анатолій Підгорний.

В обласну раду надійшли документи на трьох кандидатів, з-поміж них і відбуватиметься відбір.

Василенко Анатолій Семенович – голова громадських організацій «Міжрайонна громадська організація Холодноярська Січ» та «Черкаська обласна організація Всеукраїнської громадської організації «Територіальна оборона України», заступник голови громадської організації «Черкаське обласне товариство політв’язнів та репресованих».

Дяченко Олександр Миколайович – керівник художній та головний диригент Академічного малого симфонічного оркестру комунального закладу «Черкаська обласна філармонія Черкаської обласної ради».

Рибій Микола Михайлович – головний енергетик Дочірнього підприємства «Черкаський облавтодор» ВАТ «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України».

Джерело: https://oblradack.gov.ua/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *