На Золотоніщині через п’яні розбірки між товаришами загинув чоловік

11 липня о 4-ій ранку житель села Крупське Золотоніського району викликав поліцію і повідомив, що виявив у власному будинку мертвого товариша.

Як з’ясували правоохоронці, незадовго до злочину, четверо чоловіків відпочивали на березі річки й розпивали спиртне. Згодом два товариша напідпитку, вирішивши з’ясувати стосунки між собою, зчинили бійку. Під час боротьби один вдарив іншого в шию, а коли потерпілий впав на землю, нападник задушив його. Залишивши тіло під деревом, чоловік повернувся до компанії й продовжив випивати.

Увечері нетверезі чоловіки зібралися їхати та подумавши, що товариш заснув, перенесли його до авто, привезли додому і поклали на ліжко. Самі ж продовжили застілля в будинку.

Коли компанія розійшлася, господар залишився сам із потерпілим. Пізніше спробував його розбудити однак, зрозумівши, що друг мертвий, викликав поліцію.

Правоохоронці затримали 32-річного місцевого жителя, якого підозрюють в умисному вбивстві. Раніше він був судимий.

Під процесуальним керівництвом прокуратури, слідчими Золотоніського районного відділу поліції розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство). Санкція передбачає від 7 до 15 років позбавлення волі.

Зараз вирішується питання обрання затриманому запобіжного заходу.

http://ch.npu.gov.ua/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *