На Канівщині відбулися тактико-спеціальні навчання

Співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Черкаській області підвищили свій професійний рівень базі Канівського міськрайонного суду.

Заходи пройшли спільно з правоохоронцями місцевого відділу поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області та фахівцями Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Черкаській області у форматі тактико-спеціальних навчань.

Співробітники Служби у тісній взаємодії з поліцейськими та рятувальниками на практиці удосконалили взаємодію:

– щодо припинення групових порушень громадського порядку в суді та на прилеглій території;

– із забезпечення безпеки учасників судового процесу під час розгляду резонансних справ у залі судових засідань;

– у випадку отримання повідомлення про замінування будівлі суду;

– у разі виникнення загрози безпеці головуючого по справі, учасникам судового процесу, працівникам апарату суду в установі та на прилеглій території.

Звертаючись до учасників навчань, заступник начальника Територіального управління підполковник Служби судової охорони Юрій Бас зауважив: «У будь-які життєвій ситуації, зокрема і на службі, потрібно діяти виважено і помірковано, але саме головне завжди залишатися людиною. Тому ми максимально повинні бути сконцентровані й підготовлені до будь-якого розвитку подій, а вміння діяти на випередження та логічно прораховувати свої кроки сприятимуть тому, аби несення служби та правосуддя на Черкащині відбувалося в безпечних умовах».

Спільні тактико-спеціальні навчання тривають і надалі та охоплять усі без винятку судові установи, які перебувають під охороною Служби судової охорони Черкащини.

Джерело: https://ck-oda.gov.ua/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *