Проведи вихідні цікаво!

24 – 25 липня на черкащан чекають насичені подіями вихідні: івенти для матусь, спортивні заходи – для татусів, а для гурманів – поїздка в Умань!

24 липня – фестиваль сиру та вина в Умані!

На відвідувачів чекає безліч локацій та розваг: фотозони, дегустації та майстер-класи від відомих сомельє, різноманітні конкурси й забави, подарунки від партнерів, флешмоби, окрема автомобільна зона, велика територія для релаксу або запальних танців. Провідні сировари та винороби презентують свою кращу продукцію на ярмарку та познайомлять з культурою сироваріння та традиціями виноробства.

24 липня – івент для мам «Голос мами»

Трц Pioneer, бульвар Шевченка, 274 запрошує на захід для матусь, який відбудеться о 12.00

Спікеркою буде талановита @anna_shevchenkotv. Її поради та знання – це не теорія з книг, це дійсно клондайк для людей, які хочуть розвивати себе, свій голос та свою харизму. Анна допомагає долати найбільший страх людства – спілкування на камеру та навички самопрезентації.

25 липня – «Я – Супермама»

З 11.00 до 21.00 у парку «Сосновий бір» черкаські матусі зберуться на розважально-мотиваційну подія «Я – Супермама». На вас чекають: фотозони, виставка-ярмарок, майстер-класи, ігри для дітей, показ стильних луків для матусь та гарна музика.

24-25 липня змагання з триатлону

У перший день – чемпіонат України з триатлону серед кадетів 2005-2006 р.н., юнаків 2003-2004 р.н., чемпіонат України з триатлону (акватлону) серед юніорів 2001-2002 р.н., Всеукраїнські змагання з триатлону (акватлону) «Дитяча триатлонна ліга».

Другого дня – чемпіонат України з триатлону в естафетах-мікст (юніори, юнаки, кадети), Відкритий чемпіонат міста з триатлону (акватлону) в естафетах-мікст, Всеукраїнські змагання з триатлону (акватлону) в естафетах-мікст «Дитяча триатлонна ліга».

Уболівати за спортсменів можна в суботу та неділю з 8-ї до 14-ї години в районі Долини троянд.

24 – 25 липня – Шаховий турнір в ТРЦ “Любава”

24 липня о 15:00 запрошуються початківці, професіонали та всі небайдужі до шахів. На вас чекає:

  • Гра в МЕГА-шахи: глядачам запропонують поспостерігати за шаховою партією двох гравців, які управлятимуть 32-ма “фігурами” на великому шаховому полі, що розміститься біля фонтану.
  • Майстер-клас з опанування гри у шахи для початківців, а досвідчені гравці матимуть можливість отримати практичні поради.
  • 25 липня  майстер-клаc із виготовлення шахів.
  • Найбільш ерудовані учасники будуть нагороджені подарунками від партнерів: боулінг клубу “Lucky Strike”, кінотеатру “Мультиплекс”, магазину O’stin, атракціону “D-tech”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *