Навчальний центр ПАТ «Черкасиобленерго» осучаснює освітній процес

Наприкінці минулого року навчальний центр ПАТ «Черкасиобленерго» відкрив свої двері після капітального ремонту, нині ж активно продовжує вдосконалювати освітній процес, поповнюючи навчальні класи та лабораторію новим обладнанням, сучасними стендами та приладами. Такі оновлення дозволяють максимально наблизитися до виробничого процесу та якісно засвоїти матеріал.

Для максимальної ефективності практичних занять кабінети доукомплектували діючими стендами, обладнали приладами, інструментом, пристосуваннями робочі місця.

– Раніше викладачі могли лише демонструвати обладнання під час занять, або ж проводити навчання на виїзді на виробництві. Нині ж навчальні класи поповнили новими стендами, інструментами та приладами. Все це дозволяє працівникам самостійно відпрацювати необхідні навички роботи, виконати те чи інше практичне завдання безпосередньо під час занять. Перший крок, який ми реалізували, це базові дисципліни: основи електротехніки, електричні вимірювання. Зараз ми проводимо практичні заняття прикладного характеру з дотриманням технології робіт та вимог охорони праці, – прокоментував директор навчального центру Дмитро Галат.

Джерело: http://cherkasyoblenergo.com/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *