На державних автодорогах Черкащини у вересні демонтують самовільно встановлені рекламні конструкції

100 спеціальних конструкцій і зовнішньої реклами, які самовільно встановлені у межах смуги відведення доріг виявила Служба автодоріг області у ході перевірок. Служба автомобільних доріг у Черкаській області звертається до усіх власників таких конструкцій та закликає самостійно провести їх демонтаж до 25 вересня 2021 року.

Самовільно встановлені рекламні конструкції виявлено на автодорогах Н-08 Бориспіль – Дніпро – Запоріжжя – Маріуполь (37 шт.), Н-16 Золотоноша – Черкаси – Сміла – Умань (40 шт.), Р-10 /Р-09/ – Черкаси – Чигирин – Кременчук (18 шт.) та Р-09 Миронівка – Канів (5 шт.). Відповідно до наказу Державного агентства автомобільних доріг України №378/09-02 від 09.09.2021 р. «Про демонтаж спеціальних конструкцій і зовнішньої реклами» Службі автодоріг області доручено демонтувати спеціальні конструкцій і зовнішню рекламу, розміщені в смузі відведення автомобільних доріг загального користування державного значення у Черкаській області без дозвільних документів та з порушенням Типових правил розміщення зовнішньої реклами поза межами населених пунктів.

З 26 вересня демонтаж зовнішньої реклами виконуватиметься підрядними організаціями Служби автодоріг області, а власники біл-бордів мають відшкодувати понесені витрати на ці роботи.

За інформацією прпесллужби Черкаської ОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *