«Лицарі сонця»: чотири покоління бійців виховав черкаський осередок бойового гопака

За майже десятиліття свого існування школа бойового гопака у Черкасах виховала чотири покоління бійців – українських патріотів, багато з них тепер здобувають військову освіту. У Черкасах відзначили День гопака.

Про це журналістам Сiti News повідомив голова Спілки прихильників Українського Національного Виду Спорту (Бойовий Гопак) у Черкасах  Олександр ПРОЦЕНКО.

– У цей день понад 35 років тому Володимир Пилат провів  перше тренування з бойового гопака.  Після довгих років праці та наполегливих пошуків йому вдалося створити систему вишколу, яка дозволяє повноцінно та всебічно виховати підростаюче покоління на основі українських традицій та звичаїв. За майже десять років існування Спілка прихильників Українського Національного Виду Спорту (Бойовий Гопак) у Черкасах виховала чотири покоління бійців-патріотів. Чимало з них вирішили зв’язати свою долю зі Збройними силами України і навчаються у військових навчальних закладах, – розповів  керівник Спілки і привітав усіх причетних з Днем гопака.

Він зазначив, що Спілка нині працює у двох напрямках – національно-патріотичне виховання та вивчення бойового гопака.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *