На Черкащині вандали пошкодили спортивну локацію, яку відкрили тиждень тому (фото)

У Звенигородці, що на Черкащині, вандали пошкодили локацію «активного парку». Розбили скло на QR-кодах та розтрощили лавку. Місце для активного дозвілля відкрили минулих вихідних, – інформують «Вісті Черкащини».

–Коли наводиш смартфоном на цей QR-код, відкривається відеоролик за участі спортсмені та артистів, – розповідає заступник міського голови Сергій Щербина. – Такі таблички є біля кожного спортивного снаряду. І ось я приходжу і бачу, що скло цих табличок пошкрябане й побите. Лавка понівечена. А поряд валяються кришечки від пива.

На порушників вже написали заяву до поліції.

–Якщо їх знайдуть, то ми порахуємо збитки й будемо домагатись від них компенсації, – каже Щербина. – Думаю, це зробила молодь, яка полюбляє хильнути. Це не обов’язково могли бути школярі. Просто інші десь навчаються, чи працюють, а ці не знайшли себе. Їм батьки дають гроші на пивко і вони розважаються. Таке вже не вперше стається. Не проходить і тижня з відкриття чогось нового, як його трощать. Не розуміють, що самі ж собі ламають.

Точної суми збитків поки не називають. Поламані речі поки відновлять за кошти з міського бюджету.

Аналогічний інцидент стався й у сусідньому Ватутіному. Зловмисники також поламали інформаційні таблички та мотузкову споруду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *