Міський голова Черкас пояснив, чому не виходив до людей на акцї під міськрадою

У Черкасах біля стін міської ради 9 грудня містяни зібралися на щосуботню акцію “Гроші на ЗСУ”. Знову принесли плакати із закликами до міської влади спрямувати гроші на ЗСУ.

На площу прийшов і міський голова Анатолій Бондаренко, – пише Суспільне.

Міський голова пояснив чому він не приходив на попередні мітинги:

“Друзі, коли я спілкувався з ОВА, мене запевняли, що немає ніяких дозволів. Сьогодні мені Денис Гайда скинув дозвіл і спитав, чи я прийду. Я швидко вдягнувся і приїхав. Бо ми всі тут живемо і нам тут далі жити. Я хотів би вибачитися перед Артемом Ківаком, тому що я думав, що на мітинги не було дозволів. Що стосується бюджету. То він ухвалений в першому читанні виконкомом, всі інші гроші спрямовані в резервний фонд. Я запрошую громаду міста визначитися, які видатки є пріоритетними. Рішення по бюджету приймаються не тут. Тому приходьте в сесійну залу, де за нього голосуватимуть депутати. Міський голова має один голос. Що стосується заявок, то ухвалені майже всі заявки на допомогу захисникам, які були заявлені від військових частин та командирів. Не враховані лише ті, які надходили не від уповноважених людей. Можна тут кричати “ганьба”, але це нічого не вирішує. Вирішує лише діалог”, — зазначив Бондаренко.

Міський голова також пояснив, що закладено в бюджет і чому там немає спрямування на оборону країни.

На площі під час мітингу зібралися понад пів сотні людей.

P.S. Під час воєнного стану проводити зібрання громадян заборонено. Очевидно, у Черкасах ця норма поширюється не на всіх.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *