20 жовтня над Черкасами зійде “Кривавий Місяць”

20 жовтня о 17:57 по Києву відбудеться повня в цьому місяці. Повню жовтня називають — “Кривавим” Місяцем або Місяцем Мисливця — це одна з найбільш містичних дат в календарі, адже це повний місяць перед Геловіном. Також ця повня має безліч імен: Місяць листя, що опадає, Місяць Подорожей, Місяць трави, що вмирає, Місяць Десяти Холодов. Всі вони так чи інакше пов’язані з тим, чим раніше займалися люди в цей період року, інформує “ТСН”.

Повня у жовтні відкриває можливості для різноманітних практик і занять. Рух вперед після періоду ретроградності деяких планет просто буде видно неозброєним оком. Розпочнуть розв’язуватися ситуації і з’являтися нові можливості для розвитку, для здійснення мрій у всіх сферах життя. Але важливо, що нові шанси і перспективи потрібно бачити.

Важливим аспектом під час повного місяця буде тема партнерства, на це потрібно звернути увагу. Повня — гарний час, щоб розв’язувати проблеми, пов’язані зі сварками і скандалами.

Також повня додає поточним подіям динамізму і швидкості, посилює бажання діяти, отримувати швидкий результат. Ця дата відмінно підходить для запуску тим, пов’язаним з кар’єрою, соціальною реалізацією.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *