Лікар черкаського ФК ЛНЗ прокоментував ситуацію зі спалахом коронавірусу серед гравців

Матч ЛНЗ – Нива не відбувся цієї суботи Гра, яка була запланована на суботу, 16 жовтня, була перенесена у зв’язку з позитивними COVID-тестами у більшості гравців основного складу та кількох осіб адміністративного штабу команди.

Про це інформує пресслужба клубу.

Лікар ФК ЛНЗ Олександр Вербицький прокоментував ситуацію з позитивними ковід-тестами та розповів, як зараз почуваються гравці та члени команди.

«Матч з Нивою перенесли через спалах коронавірусу серед граців та персоналу нашої команди. Зараз усі знаходяться на самоізоляції. Ми контролюємо стан здоров’я кожного члена нашої команди: це регулярні звіти про температуру та самопочуття.Нині, немає точної інформації про те, коли ми зможемо повернутися до роботи. Наступного тижня ми проведемо тестування, щоб зрозуміти, який епідеміологічний стан панує в нашому колективі.У деяких хлопців зовсім не було симптомів, але тестування виявило наявність вірусу в їх організмі. Деякі, навпаки, мають усі ознаки вірусу: температуру, відсутність запахів та інші.Сподіваємось, що незабаром, стан здоров’я наших хлопців покращиться і ми зможемо повернутись до повноцінної роботи: тренувань та ігор», – зазначив лікар.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *