У Черкасах заборонили «голосну» їзду у нічний час

Електронну петицію городян щодо нічного руху з гучними системами вихлопів на сесії підтримали депутати Черкаської міської ради, задовольнивши її частково.

Про це повідомили журналісти City news.

«До Черкаської міської ради надійшла електронна петиція щодо нічного руху з гучними системами вихлопів… Відповідно пропонується управлінню патрульної поліції в Черкаській області посилити контроль щодо безпечного проїзду містом авто- та мототранспорту у нічний час та дотримання вимог Правил дорожнього руху, а також розглянути питання щодо відновлення обов’язкового проведення щорічного технічного огляду транспортних засобів», – йдеться у пояснювальній записці до проєкту рішення за підписом в.о. директора Департаменту ЖКК Черкаської міської ради Сергія Отрешка .

На пленарному засіданні депутати підтримали електронну петицію частково. Порекомендували Управлінню патрульної поліції в Черкаській області посилити контроль за дотриманням водіями вимог Правил дорожнього руху щодо безпечної їзди в нічний час, а також розглянути питання про відновлення обов’язкового щорічного техогляду транспортних засобів.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *