У Черкасах у «Пакунок малюка» замість вишиванки кладуть постіль, посуд і підгузки

Змінили склад «Пакунку малюка», який у Черкасах видають батькам новонароджених дітей. За рішенням Черкаського міськвиконкому сорочку «Вишиванку» і деякі інші речі замінили на більш необхідні.

«На численні звернення батьків новонароджених немовлят Департамент соціальної політики Черкаської міської ради ухвалив зміну складу «Пакунку малюка», який батьки отримують в рамках програми соціальної підтримки сімей м. Черкаси. Виконавчий комітет Черкаської міської ради підтримав це рішення», – повідомила журналістам City News пресслужба Департаменту.

Тепер у набір речей для немовляти «Пакунок малюка», який батьки дитини отримують безкоштовно, замість сорочки «Вишиванка», друкованих пам’яток, щітки для волосся, щітки масажної та дерев’яної іграшки, входять постільна білизна, не менше 50 підгузків і набір посуду.

БУЛО: Еко-сумка з логотипом Черкаської міської ради Сорочка «Вишиванка» на 6-9 місяців Друковані інформаційні матеріали Підгузок багаторазовий універсального розміру з чотирма вкладками Щітка для волосся для немовлят Зубна щітка – масажер для перших зубів Іграшка розвиваюча дерев’яна Килимок розвиваючий

СТАЛО: Еко-сумка з логотипом Черкаської міської ради Підгузки № 3 (не менше 50 шт.) Комплект постільної білизни Набір посуду дитячий (2 тарілки, 1 чашка) Килимок розвиваючий

Цей вид соціальної допомоги став доступний черкащанам – батькам немовлят, з травня 2019 року.

За період з 2019 року і до сьогодні соціальні служби придбали 4 тисячі 500 подарункових наборів, з яких видали майже 3 тисячі 500 штук. Протягом 2019, 2020 і 2021р.р. батькам новонароджених діток вручили, відповідно 1 тисячу 171, 1 тисячу 170 і 1 тисячу 155 «Пакунків малюка».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *