Стратегію розвитку Черкас направили на розгляд сесії міськради

Проєкт стратегії розвитку міста на 10 найближчих років, що його розробила спеціальна комісія за участю експертів та фахівців міського департаменту економіки, незабаром розглядатиме Черкаська міська рада

Епопея розробки проєкту стратегії розвитку Черкас на період 2022 – 2032 рр. наближається до завершення.

Вчора на засіданні комісії, яка займалась створенням програмного документу, ухвалили рішення про взяття проєкту за основу і передачу його на розгляд депутатів Черкаської міської ради.

У складі комісії над проєктом працювали фахівці департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради, фахівці суспільно-аналітичного центру «Інститут Республіка», представники міської влади і депкорпусу та громадські активісти.

– Черкаси – місто, що приділяє особливу увагу людині, філософія якого базується на розвитку особистості та самореалізації, вільному волевиявленню думки, яке забезпечує високу якість життя мешканців. Черкаси – місто українських традицій та духовності, з конкурентоспроможною економікою, безпечне і комфортне, що базується на науковому та культурному потенціалі, – розкрила головну місію проєкту його розробник,  експерт «Інституту Республіка» Олександра Гліжинська.

Ідея проєкту – створення Черкас майбутнього – комфортного міста для кожного, хто готовий дбати, любити та розвивати свою Черкаську громаду.

Серед цінностей, які мають бути фундаментом майбутніх Черкас, на думку розробників є екологія, людина, безпека, можливість реалізації потенціалу, відповідальність, взаємодія і толерантність.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *