Купити книги для шкіл за гроші громади пропонують у Черкасах

Закупити бюджетним коштом міста художню літературу для трьох міських загальноосвітніх шкіл закликала владу Черкас депутатка від «ЄС» Інна Бандура.

Ідею за рахунок міської скарбниці поповнити художніми книжками бібліотечні фонди черкаських загальноосвітніх шкіл №13, №22 та №25 за для забезпечення якісного соціально-освітнього розвитку дітей, під час минулої сесії висловила депутат Черкаської міської ради від фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура. Слова одразу підкріпила ділом, подавши відповідне звернення до міського департаменту освіти та гуманітарної політики.

– Культурно-соціальний розвиток дітей – це головний пріоритет! А він буде далеко не повним без книг. Бо книга – джерело знань, невичерпна скарбниця мудрості і духовності, це наріжний камінь зв’язку часів, місток спілкування між давніми і прийдешніми поколіннями. Прищеплювати дітям любов і пошану до книги – наш обов’язок перед новим поколінням черкащан. Від нього напряму залежить, якими будуть Черкаси і Україна завтра. – пояснила власну позицію Інна Бандура.

Внесок народної обраниці у справу виховання у черкаських школярів справжніх цінностей, прищеплювання любові та шанобливого ставлення до книги, духовного розвитку і мислення дітей народна обраниця далеко не обмежується заявами та зверненнями.

Вже кілька місяців триває з ініційована Інною Бандурою соціальна, освітня та культурна програма «Подаруй шкільній бібліотеці книгу». В її рамках депутат спільно з книжковим магазином «Буквиця» створили умови для активізації небайдужих черкащан і поширення руху благодійності.

Кожний житель чи гість міста може подарувати книгу, яку він вважає корисною чи цікавою для шкільної молоді. А в подальшому, подарована література потрапить на полиці шкільних бібліотек.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *