У Черкасах назріває кадрова криза – хворіють комунальники

Вулиці Черкас прибирають повільніше, бо майже 15 відсотків працівників КП «ЧЕЛУАШ» на лікарняному. Дванадцятеро з них захворіли на COVID 19.

Прибирання вулиць, тротуарів, спусків та узвозів у Черкасах – це парафія працівників КП «ЧЕЛУАШ».

Сьогодні під час засідання виконкому Черкаської міськради Олексію Мельнику дорікнули, що уповільнився процес прибирання міських територій від сміття та опалого листя.

Останній тут же перевів стрілки на збільшення захворюваності серед працівників.

З його слів на сьогодні 34 з 246 працівників підприємства не вийшли на роботу, з них 27 осіб по хворобі. А 12 працівників захворіло на COVID 19.

Між тим, підприємство запланувало на новий робочий тиждень виконання ряду робіт.

Серед них: 

– аварійно-ямковий ремонт: вул. Святотроїцька та тротуарів по вулиці Ю. Іллєнка і Припортова-Героїв Дніпра;

– обстеження, ремонт та очищення решіток колодязів мережі зливової каналізації по вул. Можайського, Святотроїцька, Чигиринська, Добровольчих батальйонів;

– прибирання прибордюрної зони: узвози Капітана Подолянчука (Смілянський), Грузевича, Удода, Стрілецький, Б. Хмельницького, вул. Гетьмана Сагайдачного, Пацаєва, Академіка Корольова, сходи і спуски;

– ручне та механізоване прибирання зелених зон: просп. Хіміків, вул. 30-річчя Перемоги, Руставі, Сумгаїтська, Благовісна, Пастерівська, Громова, Смілянська, Дахнівська, Канівська, Одеська, Грушевського, В.Чорновола, І. Франка, Г. Дніпра, Гагаріна, Припортова, Козацька, Гетьмана Сагайдачного, Хрещатик, Надпільна, Героїв Чорнобиля, Казбетська, М. Залізняка.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *