Де у Черкасах роблять стоматологічну анестезію дітям?

Серед міських комунальних стоматологічних клінік Черкас немає жодного закладу, де б надавали послугу анестезії для дітей.

Проблему у ході засідання виконкому Черкаської міськради порушила заступник міського голови Черкас від депутатської фракції «Європейська солідарність» Марина ГАРКАВА.

– Серед міських комунальних закладів немає жодного, де б надавали послугу анестезії для дітей. Таку послугу надають у відділенні щелепо-лицевої хірургії Черкаської обласної лікарні та в обласній стоматологічній поліклініці. Департамент офіційно звертався до обласної стоматологічної поліклініки з проханням надавати таку послугу юним черкащанам, – пояснив Директор департаменту охорони здоров’я Черкаської міської ради Всеволод Кульчиковський.

Він також зазначив, що надання послуги анестезії при лікуванні стоматологічних захворювань потребує наявності у медичному закладі штатного анестезіолога, бо така послуга надається виключно при стаціонарному лікуванні. Такого медичного працівника мають у своїх штатах відділення щелепо-лицевої хірургії Черкаської обласної лікарні та обласна стоматологічна поліклініка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *