За рік роботи депутати міськради Черкас ухвалили понад 2 тисячі рішень

1 грудня минув рік роботи Черкаської міської ради IX скликання. До її складу обрали 42 депутатів, які увійшли у 7 депутатських фракцій: «За майбутнє», «Голос», «Опозиційна платформа – за життя», «Слуга народу», «Черкащани», «Європейська Солідарність» та «Батьківщина». Також була утворена депутатська група «Міжфракційне об’єднання депутатів-християн».

Секретарем Черкаської міської ради був обраний Юрій Тренкін.

Протягом року депутати працювали у 6 постійних комісіях: з питань земельних відносин та архітектури, з питань охорони здоров’я, з питань гуманітарної та соціальної політики, з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту, з питань бюджету та економічного розвитку, з питань житлово-комунального господарства, транспорту та екології.

За рік роботи депутатів цього скликання було проведено 28 сесійних засідань, які в середньому відвідували по 37 обранців. На сесіях міської ради депутати ухвалили 2270 рішень.

Серед них: затверджено Стратегію розвитку Черкас до 2032 року, внесено зміни до генерального плану Черкас, посилено мораторій на розміщення МАФів у Черкасах, виділено кошти на боротьбу з епідемією коронавірусу, ремонти вулиць, шкіл, дитсадочків та лікувальних закладів. Також розглянуто близько 2000 земельних питань.

Про це інформує пресслужба Черкаської міськради

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *