У Черкасах запрацювала соціальна громадська майстерня

Безоплатні послуги малозабезпеченим громадянам, пенсіонерам в дрібному ремонті одягу надаватимуть у Черкасах. На базі комітету самоорганізації населення мікрорайону «Дніпровський» (вул.Подолинського, 13) запрацювала «Соціальна громадська майстерня».

“Це один з проєктів-переможців Громадського бюджету міста Черкаси у 2020 році, який ми реалізували. Його підтримали 392 жителі нашого міста. Бюджет проєкту – 50 000 грн. За ці кошти було придбано обладнання: 4 швейні машинки, 2 оверлоки, 2 розкрійні столи, стелаж для зберігання швейного приладдя та безпосередньо швейне приладдя”, – розповів начальник відділу підтримки громадянського суспільства Олексій Дубовий.
«Цей проєкт – ще один приклад того, що спільними зусиллями ми можемо зробити життя у Черкасах кращим. Наразі триває голосування за проекти Громадського бюджету 2021 року. Запрошую усіх жителів нашого міста долучатися до голосування. До 14 грудня включно ви можете віддати свої голоси за 4 проєкти, які вам найбільше до вподоби», – наголошує міський голова Анатолій Бондаренко.

Проголосувати можна ТУТ: https://imisto.org/votings/12/projects.

Про це інформує пресслужба Черкаської міської ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *