Витягував водія з швидкої: неадекватний черкащанин напав на бригаду медиків

У селі Іванівка, що на Черкащині, чоловік із кулаками накинувся на водія автомобіля екстреної медичної допомоги. Йому не сподобалось, що водій розвертав автомобіль біля двору селянина. Про це повідомили в пресслужбі Обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Бригаду екстренки викликали до чоловіка, у якого був напад бронхіальної астми. Завершивши надавати допомоги пацієнту, фельдшер та водій поверталися на станцію. Щоб виїхати з сільської вулички, водій швидкої здійснив маневр розвороту біля подвір’я навпроти будинку пацієнта.

У цей час до швидкої підбіг чоловік. Він кричав, аби там автомобіль не розвертався, а потім почав витягувати водія з автомобіля за одяг. Натомість чоловік виламав внутрішню систему керування склоочисниками та зовнішніми світловими приладами автомобіля.

Фельдшер викликав поліцію. Адже спецавтомобіль вийшов з ладу і з 02:00 години бригада більше не виїжджала на виклики. За попередніми підрахунками, ремонт автомобіля коштуватиме 6-7 тисяч гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *