Черкащанин убив дружину, бо йому здалося, що жінка випила більше аніж він

Під час застілля чоловіку здалося, що його жінка випила більше аніж він. Жадібність до горілки згубила обох. Жінку — на смерть, а чоловіка до 15 років позбавлення волі. 

У селі Зорівка 9 грудня сталося вбивство. Під час застілля 40-річний чоловік наніс ножові порання своїй цивільній дружині. Жінка померла на місці. 

Про труп у будинку зловмисник сам повідомив до Золотоніського відділу поліції. Він розповів правоохоронцям, що коли разом із коханою пили спиртне йому здалося, що вона випила більше. За те, що не поділилася чоловік встромив ножа 49-річній співмешканці у голову. Від отриманих травм жінка померла на місці. 

Чоловіка затримали в процесуальному порядку відповідно ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За вказаним фактом Золотоніським районним відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років. 

За процесуального керівництва Золотоніської окружної прокуратури чоловіку повідомили про підозру у вчиненні злочину. Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу. Слідство триває. 

За інформацією пресслужби поліції Черкаської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *