У Черкасах затримали чоловіка, який стріляв посеред вулиці

9 грудня орієнтовно 07:00 години до поліції надійшло повідомлення від місцевих жителів про те, що невідома особа з пістолета стріляє в бік статуеток пішоходів на вулиці Героїв Майдану. Очевидці детально описали правопорушника, який втік у невідомому напрямку.

Негайно на місце події виїхала група швидкого реагування батальйону поліції особливого призначення ГУНП в Черкаській області.Спецпризначенці відразу почали відпрацьовувати місце події та сусідні вулиці. Увагу правоохоронців привернув підозрілий чоловік. Його зупинили для перевірки.

Під час поверхневого огляду у 52-річного черкащанина виявили та вилучили пістолет, та три набої до нього. Речовий доказ було направлено на експертизу.Правопорушника затримали у процесуальному порядку. Причини свого вчинку він пояснити не зміг.

За вказаним фактом слідчим відділом Черкаського районного управління поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Наразі, за процесуального керівництва Черкаської окружної прокуратури чоловіку повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до семи років. Слідство по даному факту триває.

За інформацією пресслужби поліції Черкаської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *