Діти черкаських ветеранів АТО вели танок зі Святим Миколаєм (фото)

Першими у першу в Черкасах резиденцію Святого Миколая, яка відкрилась у кінотеатрі «Україна», відвідали діти-сироти, діти ветеранів АТО, бійців, полеглих у війні за свободу Україні, яка й донині палає на східних рубежах Вітчизни.

– Традиційно у кінотеатрі «Україна» урочисто відкрилась перша резиденція Святого Миколая. Вона одна з трьох резиденцій, які з ініціативи Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради ще будуть працювати у Черкасах. Соціальний внесок Департаменту – організація свята у першу чергу для категорійних дітей, – розповіла працівник Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради, яка забажала залишитись не названою.

На свято відкриття  резиденції Святого Миколая запросили дітей – членів сімей загиблих військовослужбовців, учасників АТО, підопічних Черкаського обласного соціально-психологічного центру «Теплий дім», який опікується дітьми, що опинились у важкі життєвих ситуаціях, сироти, діти позбавлені батьківського піклування, які усиновлені прийомними батьками багатодітними родинами тощо.

У Резиденції, що розгорнулась у приміщенні кінотеатру «України», відбулось чарівно-казкове дійство.

Свої таланти продемонстрували учасники творчих дитячих колективів, які під оплески маленьких і дорослих глядачів виступили з красивою шоу-програмою.

На завершення Святий Миколай провів для найменших учасників веселі змагання на швидкість та кмітливість і запросив усіх присутніх дітей на танок-хоровод.

Резиденція через карантинні обмеження веде прийом за попереднім записом за тел. 066-357-90-98.

Святий Миколай приймає:

15, 16 та 17 грудня з 16:00 до 19:00;

18 та 19 грудня з 11:00 до 20:00.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *