У новому році у семи садочках планують встановити нові майданчики

У 2022 році у семи садочках та двох школах грядуть новації, які передбачені у ПСЕР. У садочку № 60 планують капітально відремонтувати ігровий майданчик і прилеглу територію, СШ №13 – зробити капремонт внутрішніх електромереж, у ЗОШ № 6 – заміну вікон і встановлення дитячих майданчиків в ДНЗ №№7,13,23,35,45,59.

Заплановані Проектом соціально-економічного та культурного розвитку Черкас на 2022 рік зміни – результат активної діяльності депутата Черкаської міської ради від партії «Європейська солідарність» Інни Бандури.

Два місяці тому вона провела інспектування дитячих майданчиків у дитячих садочках, які працюють на її депутатському окрузі №6. Результат шокував. Виявилось, що черкаська малеча, якій освоювати модні суперсучасні елетронні гаджети – все одно що насіння лускати, вимушені гратись на дитячих майданчиках, облаштованих ще у рік відкриття дитячих садочків, тобто у середині 60-х, на початку 70-х років минулого століття, які після цього жодного разу не модернізували.

– На цих майданчиках грались ще наші батьки, коли були малюками. Тож питання про потребу заміни допотопних майданчиків на нові сучасні і безпечні порушувала з трибуни сесії Черкаської міської ради. І ось вже зараз маємо результат. Щойно отримала офіційного листа від виконавчого комітету Черкаської міськради, де повідомлено, що кошти на вирішення цієї і ряду інших, порушених мною проблем, будуть передбачені у проєкті Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Черкаси на 2022 рік. Це – наша перемога. Небайдужість, наполегливість і цілеспрямованість – наш девіз, наш шлях до покращення рівня комфорту і безпеки для жителів Черкас і їхніх дітей, – порадувала черкащан Інна Бандура.

Цитуємо документ:

«Ваше звернення щодо виділення коштів для виконання ремонтних робіт, а саме капітального ремонту (утеплення фасаду), капітального ремонту ігрового майданчика, капітального ремонту прилеглої території в дошкільному закладі №60; капітального ремонту внутрішніх електромереж в спеціалізованій школі №13; капітального ремонту будівлі (заміна вікон) в загальноосвітній школі №6; встановлення дитячих майданчиків в ДНЗ №№7,13,23,35,45,59 розглянуто. Повідомляємо, що кошти на виконання вищезазначених робіт будуть передбачені в проєкті Програми Соціально-економічного та культурного розвитку міста Черкаси на 2022 рік”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *