У новорічну ніч черкащанин зґвалтував 15-річну дівчину

Чоловік заманив 15-річну дівчинку до авто й поглумився над нею. За фактом зґвалтування слідчими відкрито кримінальне провадження. Зловмисника затримали у процесуальному порядку. Йому обиратимуть запобіжний захід.

Сталося це в новорічну ніч в одному із сіл Золотоніського району. Троє неповнолітніх подруг вийшли до ялинки в центр села, де зустріли місцевого жителя. Чоловік заманив у свою машину одну із дівчат, обіцяв покатати, натомість вивіз за село і зґвалтував. 15-річна дівчина розказала все батькам, які негайно повідомили про ситуацію до поліції.

Криміналісти, слідчі, оперативники, поліцейські батальйону поліції особливого призначення ГУНП в Черкаській області та працівники Золотоніського районного відділу поліції вжили всіх заходів для затримання 32-річного чоловіка у процесуальному порядку відповідно статті 208 КПК. Під час невідкладного обшуку за місцем проживання та в автомобілі підозрюваного, правоохоронці виявили та вилучили чоловічий одяг зі слідами бурого кольору, мікронакладення заднього сидіння із залишками волосся та слідами бурого кольору, можливо крові, й інші речові докази.

За вказаним фактом Золотоніським районним відділом поліції ГУНП в Черкаській області відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 152 (Зґвалтування) Кримінального кодексу України. Затриманому повідомили про підозру у вчиненні злочину й зараз вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу. Правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років. Триває досудове розслідування.

За інформацією пресслужби поліції Черкаської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *