Ми маємо не просто захистити Порошенка, ми маємо захистити демократію в Україні – депутати та ветерани про акцію 17 січня

Керівник Черкаської ТО «Європейської Солідарності» , керівник фракції та ветеран російсько- українсьої війни 17 січня закликали зустріти в Києві п’ятого Президента України, лідера партії «Європейська Солідарність» Петра Порошенка, який повернеться з міжнародної поїздки. Про це вони заначила під час брифінгу, – повідомив сайт обласної організації партії.

Учасники брифінгу зазначили, що через незаконний судовий вирок Порошенку, Зеленський хоче позбутися свого головного опонента і не допустити його участі на чолі списку ЄС у парламентських виборах і в президентських. В умовах карколомного зростання зовнішньої загрози влада, замість того, щоб консолідувати українське суспільство для протистояння Путіну, розпалює внутрішнє протистояння. Тим самим – необачно і безвідповідально послаблює фронт протидії російській агресії.

«Те, що відбуваєтсья зараз в Україні є підставою для розколу держави. Я маю на увазі сфабриковану ганебну підозру висунуту п’ятому Президента і лідера «ЄС» Петра Порошенка. Ця справа має ознки створення Лефортово в Україні. Ганебно, що такі звинувачення відносяться до людини, яка створила армію і що саме під командуванням Порошенка новостворена армія звільнила дві третини Донбасу. Порошенко виборов безвіз і Томос, Угоду про асоціацію з Євросоюзом і енергетичну незалежність від Росії, створив міжнародну коаліцію на підтримку України і забезпечив санкції проти Росії. Він з армією і суспільством зберіг і захистив державу», – зауважив керівник Черкаської ТО ПП “Європейська Солідарінсть” Роман Сущенко.


Керівник фракції у обласній раді додав, що саме за часи президентства Порошенка ми отримали енергетичну незалежність від Росії, повністю відмовившись від її газу.


«Ми хочемо сьогодні справедливості, ми хочемо сьогодні бути єдиною міцною європейською державою чи знову граючи на руку московському карлику, роз’єднувати суспільство. Висловлюю переконання як депутатів обласної ради, інших місцевих рад так і нашої команди “Європейської Солідарності”, що такі непродумані і провокативні вчинки “зеленої влади” є підставою для внесення розбрату, непорозумінь і створення напруження в середині країни коли ми маємо виклики на кордонах», – наголосив Коваль.

Ветеран російсько-української війни Вадим Мазніченко закликав підримати Петра Порошенка у Києві 17 січня. І нагадав, що с Порошенко як Президент і Верховний Головнокомандувач зірвав плани Путіна із створення Новоросії із розчленування України, захистив українську державність від запрограмованого Кремлем знищення.

«Атака на Петра Порошенка – це лише частина загальної картини системних переслідувань, що здійснює режим Зеленського проти патріотів: Антоненко і Кузьменко, генерал-кіборг Марченко, герой оборони Маріуполя генерал  Павловський, активістка Майдану Тетяна Чорновол», – резюмував Мазніченко.

Переслідування патріотів і опозиції – частина плану Зеленського з побудови в Україні авторитарного режиму на зразок Білорусі, Росії, Казахстану. Ми маємо не просто захистити Поршенка, ми маємо захистити демократію в Україні

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *