У Черкасах затримали чоловіка, який вирішив помститися сусідам і трощив їх авто

У Черкасах через особисту неприязнь до сусідів нетверезий чоловік трощив їх автівки. Не відомо, якими були б масштаби пошкоджень та чим би все могло закінчитися, якби не швидкий приїзд правоохоронців.

Уночі, близько третьої години, на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Черкаській області надійшов сигнал «тривога» з квартири на вулиці Григорія Сковороди.

Прибувши на місце події, наряд реагування виявив розлюченого чоловіка у стані алкогольного сп’яніння, який трощив автомобілі, припарковані на території житлового комплексу. На вимогу припини свої дії, чоловік відреагував агресивно та почав кидатися в бійку з правоохоронцями. Декілька секунд знадобилося поліцейським щоб його вгамувати за допомогою кайданок.

Як з’ясувалося, після сварки з сусідами – власниками пошкоджених транспортних засобів, 43-річний чоловік вирішив таким чином їм «помститися». Свідком правопорушення став небайдужий мешканець будинку, в якого вдома встановлена «тривожна» кнопка поліції охорони і він негайно нею скористався.

На місце події викликано слідчо-оперативну групу. Затриманого доставлено до Черкаського РУП.

За інформацією пресслужби управління поліції охорони у Черкаській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *