Черкащанка регулярно купує продукти для переселенців

З перших днів відкритого вторгнення російських загарбників в Україну черкащанка Анна Нікогда взяла собі за правило підтримувати переселенців, купуючи за власні кошти невеликі продуктові набори, які вона регулярно заносить у волонтерські центри.

Про це повідомляють журналісти City News, які постійно чергують у «Пункті благодійної допомоги «Хрещатик Сіті».

– Раніше ми, жителі багатоповерхівки, об’єднались і купвали продукти дял переселенців, які потім централізовано передавали волонтерам. Тепер, коли повітряні тривоги почали оголошувати рідше, посала робити це самостійно. Щойно купила набір продуктів: крупи олія, печиво, шоколад, які придбала і і передала волонтерам “Пункт благодійної допомоги “Хрещатик Сіті”, – саказала Анна Нікогда.

“Пункт благодійної допомоги “Хрещатик Сіті”, що у Черкасах, діє з першого дня повномасштабної війни, яку рф розв’язала проти України. Його створила і очолила, керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура. Він має авторитет серед громадян і благодійних організацій, і у рамках взаємодопомоги співпрацює з іншими волонтерами і волонтерськими центрами, у тому числі і зарубіжними.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *