На вихідних автошляхи Черкащини чистили 93 машини (фото, відео)

На вихідних Служба автомобільних доріг у Черкаській області боролась з наслідками негоди, очищаючи автошляхи області від снігу. Уночі 21 січня на автодорогах Черкаської області для забезпечення безпечного проїзду працювали 93 одиниці дорожньої спецтехніки.

Про це журналістам City News повідомили в Службі автомобільних доріг у Черкаській області (САД).

– З вечора 20 січня на території Черкащини занегодило – сніг, місцями мокрий сніг, поривчастий вітер, мінусова температура повітря. Такі погодні умови могли призводити до утворення ожеледиці на автошляхах. Тож проводилося оброблення доріг піщано-соляної сумішшю для ліквідації зимової слизькості. За добу використано понад 1000 тонн протиожеледної суміші. Станом на ранок 21 січня проїзд мережею автомобільних доріг державного значення Черкаської області забезпечено, обмежень у русі немає. Наразі продовжуються роботи, проводяться роботи із очистки від снігу узбіччя, автопавільйонів громадського транспорту та тротуарів, –  повідомив керівник Служби автомобільних доріг (САД) у Черкаській області Олег Діденко.

Повідомляти про місця ускладнення проїзду дорогами державного значення Черкащини пропонує пресслужба САД у Черкаській області. Диспетчерська САД цілодобово приймає телефонні дзвінки на номери: +380472317819, +380678093117.

– Будьте обережними та уважними за кермом та поступайтеся дорогою снігоприбиральній техніці. Уникайте різкого гальмування та ризикованого маневрування, – радять автодорожники.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *