Піклуватись про птахів узимку вчать гімназистів лісівники Черкащини

Екологічну акцію  «Нагодуй птахів узимку» провели лісівники Смілянського лісгоспу спільно з вихованцями Балаклеївської гімназії – учні шкільного лісництва лісгоспу.

– Лісгосп долучився до щорічної акції «Нагодуй птахів узимку», аби підтримати пернатих у суворих умовах. Учні нашого шкільного лісництва взяли участь в екологічному заході, виявивши в черговий раз свою турботу про птахів. Метою акції є допомога птахам, а саме розміщення годівничок на території парків, скверів, шкіл та садочків, – розповів журналістам City News головний лісничий Смілянського лісгоспу Денис Івлєв

Під час екологічного заходу гімназисти розмістили 15 годівничок парку на території освітнього закладу – Балаклеївській гімназії – філії опорного закладу освіти «Балаклеївський ліцей імені Євгенії Гуглі» Балаклеївської сільської ради.

За словами  керівниці шкільного лісництва Надії Мінченко, піклуватися про птахів для юних лісівників справа не нова. На теоретичних заняттях учні вивчають живу природу, зокрема птахів України та Черкаської області, які занесені до Червоної книги. А на практичних уроках виготовляють для для комфортної зимівлі птахів домівки та годівнички.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *