Борошно, крупи і олію черкаські волонтери віддали лікарні

Борошно, пшоно і гречану крупу загальною вагою у кілька центнерів та кілька десятків літрів соняшникової олії від фермерів Черкащини, волонтери БО «БФ «Хрещатик Сіті» передали одному з лікувальних закладів області.

Про це з місця події повідомили журналісти «City News».

Йдеться про розподілення продуктів виготовлених черкаськими фермерами – учасниками програми ООН. А вона передбачає фінансову підтримку українських сільських виробників в обмін на те, що вони у свою чергу підтримають незабезпечені верстви населення.

Як пояснив журналістам «City News»  президент ГО «Асоціація фермерів та приватних землевласників України» Віктор Гончаренко, відповідно до програми її учасник отримує близько однієї тисячі євро, і на цю суму зобов’язується передати вироблену ним продукцію малозабезпеченим у якості гуманітарної допомоги. Кошти на її втілення фермерам через ГО «Асоціація фермерів та приватних землевласників України» передалала румунська фермерська асоціація Ramona Duminicioiu Asociația Eco Ruralis.

Переданих медичному закладу продуктів тривалого зберігання вистачить на довго. Керівник медустанови висловив щиру вдячність БО «БФ «Хрещатик Сіті» та її очільниці Інні Бандурі за підтримку і допомогу.

– Наш заклад потребує допомоги, бо зараз час такий, тому ми щиро вдячні усім, хто нині підтримує наш заклад. Завдяки цій допомозі перебування пацієнтів стає комфортнішим, – зазначив він.

БО «БФ «Хрещатик Сіті» (раніше називався – «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті») працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті», керівниця ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *