Жителі села на Черкащині повідомили поліцейському офіцеру громади про водія порушника

Поліцейський склав на порушника адміністративні матеріали. Як суд прийме рішення, чоловік сплатить штраф. Водія напідпитку помітили жителі одного із сіл Зорівської об’єднаної територіальної громади. Чоловік ледь тримаючись на ногах вийшов із місцевого бару, а потім сів за кермо та поїхав з місця.

Мешканці села хвилювалися, аби у такому стані керманич не накоїв біди й негайно повідомили про ситуацію поліцейського офіцера громади.Патрулюючи територію правоохоронець виявив автомобіль в орієнтуванні. За кермом перебував 30-річний чоловік, який на вимогу поліцейського не пред’явив посвідчення водія та документів на транспортний засіб. Окрім того, водій мав явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Поліцейський офіцер громади запропонував пройти перевірку за допомогою приладу «Драгер» на місці, або у медичному закладі та чоловік відмовився у присутності двох свідків. На порушника склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом особою в стані сп’яніння) та ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом).

За інформацією пресслужби поліції Черкаської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *