Губернатор Черкащини не йде на контакт у питаннях цивільного захисту

Голова Черкаської облдержадміністрації не йде на контакт у питаннях що стосуються забезпечення роботи цивільного захисту населення при загрозі виникнення надзвичайних ситуацій у зв’язку з агресією Росії.

Про це з трибуни Черкаської обласної ради під час пленарного засідання  позачергової сесії облради повідомила депутат обласної ради фракції «Європейська солідарність», відома волонтерка Оксана ЦИГАНОК.

– Олександр Олександрович (йдеться про голову Черкаської ОДА Олександра Скічка) не йде на контакт у питаннях що стосуються забезпечення  цивільного захисту населення. Існує низка невирішених проблем: немає необхідної кількості бомбосховищ, є величезна проблема зі зв’язком. Олександре Олександровичу! У одному з районів взагалі немає пункту автоматичного оповіщення, який мав би бути. Область не забезпечена альтернативними джерелами живлення на випадок припинення електропостачання. Невирішене питання логістики щодо забезпечення населення продуктами харчування, запас яких дуже малий. Нічогоне чула про проведення навчань з цивільного захисту для, учителів, школярів і їх батьків. Уявіть собі, яка буде паніка у населення у випадку виникнення надзвичайних ситуацій. Має бути відпрацьований чіткий алгоритм дій. І далеко не у всіх школах є місця, де можна укритись під час обстрілів, – сказала Оксана Циганок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *