В Умані зустрінуться два прапори України, які везуть учасники «Автопроїзду єдності»

Сьогодні у День Єднання Служба автомобільних доріг у Черкаській області влаштовує масштабну акцію підтримки національного суверенітету – Автопроїзд єдності». Учасники акції, які їдуть назустріч з Львівщини і Донеччини, зустрінуться в Умані.

Про це журналістам City News повідомив керівник Служби автомобільних доріг (САД) у Черкаській області Олег ДІДЕНКО.

– У цей складний час ми маємо бути єдиними: і думками, і діями. Україна – соборна і незалежна. Найдовшою дорогою України М-30 дві делегації на автомобілях вирушають назустріч одна одній  з Львівської і Донецької області. 16 лютого о 15 годині в серці країни, у місті Умань, ми зустрінемо два державних прапори із західної та східної області та символічно сполучаємо їх на Дорозі Єдності, – пояснив суть акції Олег Діденко.

За його словами, працівники Служби автодоріг готуються до нового  будівельного сезону — готуємося до відновлення інфраструктури та зшиваємо Україну якісними дорогами для комфортних та безпечних подорожей рідною країною.

– У 2021 році флагманським проєктом Укравтодору став новий маршрут М-30 Стрий – Ізварине завдовжки близько 1400 км, який названо Дорогою Єдності. Сьогодні ми символічно зшиваємо країну автопроїздом цим маршрутом. Стартуємо паралельно у Стрию на Львівщині та Покровську на Донеччині та рухаємось на зустріч один одному, – зазначив  керівник Служби автомобільних доріг (САД) у Черкаській області.

Як поінформувала пресслужба САД, журналісти Черкащини теж можуть приєднатись до акції. Акредитація – Юлія (097-102-86-80).  Логістика в Черкаській області – Юрій (097 – 646-08-12)

По завершенню акції журналісти матимуть змогу поспілкуватись з

Міністром інфраструктури України Олександром Кубраковим та Першим заступником Голови Укравтодору Андрієм Івком.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *