Черкаський пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» дав біженцям близько 1 тони продуктів

Понад сотню переселенців щодня приймає черкаський готельно-розважальний комплекс «Влада». Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті», що у Черкасах, передав комплексу продукти для біженців.

Як повідомляють журналісти City News, які знаходяться на місці події, волонтери Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» привезли у «Владу» харчі: десяток мішків картоплі, моркви, капусти, буряка, цибулі, а також ящик яблук, домашні соління та мариновані помідори. Всього близько 1 тони різних продуктів.

Готельно-розважальний комплекс «Влада» щодня приймає до півтори сотні біженців з тих регіонів України де точаться запеклі бої з армією загарбників.

Переважна більшість переселенців залишаються у «Владі», щоб звести дух та їхати далі на захід, хоча є певна частина й таких, які залишаються надовше.

Серед таких і родина Радьків – біженців із Сум.

Біженці Олег Радько і його син Ігор у числі родини з 8 осіб сому добу перебувають у Черкасах

– Тут чимало переселенців, і в основному вони з Харкова, Чернігова й Сум. За добу біженці прибувають сотнями. Наша родина – це вісім осіб, четверо дітей. Окрім нас тут наші діти і внуки. Виїхали з Сум на третю добу вторгнення. Було дуже важко їхати, бо ці нелюди розстрілюють не тільки машини військових, але й цивільних. Нам пощастило вибратись із пекла, ми пробирались лісами й полями на власний страх і ризик. Ми знаємо, що у той час окупанти розстріляли три машини з біженцями. Якщо чули про випадок, до у машині від куль загарбників загинула дитина, то були наші знайомі. Ми тут живемо вже сьомий день, і дуже вдячні власникам «Влади» та черкащанам, які допромагають за те, що надали нам притулок і їжу, – розповів Олег Радько.

Харчі від “Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті»”
  • Передати цю допомогу наш Пункт зміг завдяки небайдужості черкашан. З початку вторгнення ми бачимо багато прикладів, які свідчать про те, що черкащани готові допомогти співгромадянам, чиє мирне життя зруйнувала війна, – розповіла керівник ТРЦ “Хрещатик Сіті”, засновник Пункту благодійної допомоги “Хрещатик Сіті” Інна Бандура.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *