Дитячий одяг і продукти подарували черкаському “Life-центру “Захисти життя”

Активісти «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» не лише збирають і розподіляють все необхідне для захисників і переселенців, але у рамках взаємодопомоги співпрацюють з волонтерами інших центрів.

Як повідомляють журналісти City News, які висвітлюють діяльність «Пункту  благодійної допомоги «Хрещатик Сіті», волонтери Пункту сьогодні передали партію дитячого харчування, засобів гігєни тощо черкаському “Life-центру “Захисти життя”, яке очолює Оксана Валенчук.

– Ми допомагаємо вагітним, які потапили у кризу. До початку нової хвилі вторгнення російських військ серед 90 відсотків отримувачів наших послуг – це були жінки, які з тих чи інших причин думали про аборт. Їх треба було підтримати так, щоб вони не відмовлялись народити і ростити дитину, що ми і робили. Решта – це вагітні жінки, які потрапили у важкі життєві обставини. Тепер ми допомагаємо вагітним переселенкам та тим, що їдуть з дітьми. Сьогодні від «Пункту  благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» ми отримали дитячий одяг, дитяче харчування, памперси, підгузки, рушники, засоби гігієни. Загалом за тиждень до нас звертається до 25 такиих жінок, – розповіла Оксана Валенчук.

Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті», що у Черкасах, діє з першого дня війни. Його створила і очолила , керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура. Активісти центру збирають допомогу від небайдужих і благодійних організацій, у рамках взаємодопомоги співпрацюють з волонтерами інших центрів, у тому числі із осередками «Червоного хреста», сортують, акумулюють, зберігають та розподіляють допомогу між тими, хто її потребує. Рух підтримки армії і переселенців триває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *