«Бокси життя» отримують у Черкасах багатодітні переселенці  

«Бокси життя» з Італії багатодітним переселенцям дають черкаські волонтери «Хрещатик Сіті».

Як повідомляють журналісти City News, які постійно чергують  у «Пункті благодійної допомоги «Хрещатик Сіті», такий «Бокс життя» волонтери «Пункту» видали голові багатодітної сім’ї з Харкова Євгену Ковальчуку.

– «Бокси життя» – спільний винахід активістів італійської благодійної асоціації «МАЛЬВЕ «Україна» (м.Болонья, Італія) та волонтерів «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті». Це такий своєрідний набір продуктів та різних засобів, які необхідні для виживання в умовах війни. Волонтери центру видають ці «Бокси життя» представникам багатодітних родин з числа переселенців та особам інвалідністю. З метою найбільш повного охоплення найбільш вразливих категорій громадян, видаючи «Бокси життя» волонтери дотримуються вимог спеціально розробленої процедури, – прокоментувала співініціатор створення «Боксів життя» Інна Бандура.

З її слів відомо, що в Україну з Італії волонтери привезли 302 “Бокси життя”. З них 150 поїхало на Київщину, 100 до Чернігова, і 52 до Черкас.

«Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті», що у Черкасах, діє з першого дня повномасштабної війни, яку рф розв’язала проти Україні. Його створила і очолила, керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Центр користується авторитетом серед небайдужих громадян і благодійних організацій, і у рамках взаємодопомоги співпрацює з іншими волонтерами і волонтерськими центрами.

Читати за темою: «Бокси життя» з Італії прибули до Черкас

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *