На кілька днів їжею забезпечили переселенців черкаські волонтери «Хрещатик Сіті»

М’ясну та рибну тушонку, кілька мішків овочів, домашні соління і багато інших продуктів передали для переселенців, які мешкають у ГРК «Влада» (м. Черкаси) волонтери «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті».

Як повідомляють журналісти City News, які постійно чергують  у «Пункті благодійної допомоги «Хрещатик Сіті», чималу партію продуктів для переселенців, які постійно проживають у готельно-розважальному комплексі «Влада», передали волонтери «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті».

Для організації повноцінного харчування українців, яких з дому вигнала війна, волонтери передали кілька мішків картоплі та цибулі, м’ясну та рибну тушонку, домашні варення і соління, крупи і макарони.

– У нас щодня проживає та харчується близько 120-140 переселенців. І майже всі вони з тих, хто знайшов у нас притулок і мешкають у ГРК «Влада» постійно. Наш заклад дуже вдячний за допомогу і співпрацю волонтерам та очільниці «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» Інні Бандурі. Саме завдяки співпраці із такими небайдужими людьми нам вдається підтримувати таку кількість переселенців, – сказав працівник і співвласник ГРК «Влада» Дмитро Ганицький.

«Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті», що у Черкасах, діє з першого дня повномасштабної війни, яку рф розв’язала проти Україні. Його створила і очолила, керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура. Цей центр користується авторитетом серед небайдужих громадян  і благодійних організацій, і у рамках взаємодопомоги співпрацює з іншими волонтерами і волонтерськими центрами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *