Шкарпетки для українських воїнів придбали жителі Дубіївки, що біля Черкас

Сто двадцять пар шкарпеток передали черкаським волонтерам «Хрещатик Сіті» для ЗСУ жителі с.Дубіївка.

Про це журналістам City News, які постійно чергують  у «Пункті благодійної допомоги «Хрещатик Сіті», повідомив волонтер із Дубіївки Ігор КОВАЛЕНКО.

– Ми зібрали кошти і закупили для потреб армії 120 пар шкарпеток. Це наш невеликий внесок у загальну справу перемоги над ворогом, звільнення України від загарбників. Та це не єдине, що роблять жителі Дубіївки для українських солдат. Нині сільські майстрині налагодили пошив чоловічої термобілизни, партію якої незабаром передамо армії через наших традиційних партнерів – волонтерів «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті», – сказав ветеран АТО, житель Дубіївки Ігор Коваленко.    

«Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті», що у Черкасах, діє з першого дня повномасштабної війни, яку рф розв’язала проти Україні. Його створила і очолила, керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура. Цей центр користується авторитетом серед небайдужих громадян  і благодійних організацій, і у рамках взаємодопомоги співпрацює з іншими волонтерами і волонтерськими центрами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *