Гуманітарну допомогу з Польщі привезли черкаським волонтерам «Хрещатик Сіті»

Черкащанин Влад завжди був не публічною особою, поза політикою, і займався підприємницькою діяльністю. Повномасштабне вторгнення загарбників змусило його змінити усталений уклад життя і включитись у потужний волонтерський рух. Разом з товаришем він привіз гуманітарний вантаж з Польщі у Черкаси до «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті».

– Батьки давно живуть у м.Свібодзин (Польща, 80 км до кордону з Німеччиною). З початку нового второгнення військ рф мама почала активно займатись волонтерством, встановила контакти з іншими волонтерами і волонтерськими організаціями. Тож нині ми двома автомобілями привезли з Польщі одяг, іграшки, продукти харчування, засоби гігієни. Це вже вдруге ми привозимо благодійну допомогу волонтерам «Хрещатик Сіті», – розповів Влад журналістам City News, які постійно чергують  у «Пункті благодійної допомоги «Хрещатик Сіті».

«Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті», що у Черкасах, діє з першого дня повномасштабної війни, яку рф розв’язала проти Україні. Його створила і очолила, керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура. Цей центр користується авторитетом серед громадян  і благодійних організацій, і у рамках взаємодопомоги співпрацює з іншими волонтерами і волонтерськими центрами, у тому числі і зарубіжними.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *