Гуманітарка із закордону прибула до Черкас


Нова партія гуманітарної допомоги прибула до Черкас. Її зібрали і передали зарубіжні волонтери.

Як повідомили журналістам City News у «Пункті благодійної допомоги «Хрещатик Сіті», нова партія благодійної допомоги включає продукти харчування, одяг, миючі засоби та засоби індивідуальної гігієни.

– Очевидно наша волонтерська організація стає більш відомою і популярною. Жінка, яка привезла цю допомогу, – Ірина Товстік – займається індивідуальною волонтерською діяльністю. Їй це все присилають Ліна та Ігор Кошолапи з Німеччини, а їм це прингосять небайдужі жителі Німеччини. Вона ж передає отримане черкаським волонтерським центрам. Сьогодні вона вирішила передати щойно отриману партію допомоги нам, а про діяльність «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» вона дізналась з мернежі інтернет, – пояснили журналістам волонтери Пункту.

«Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті», що у Черкасах, діє з першого дня повномасштабної війни, яку рф розв’язала проти Україні. Його створила і очолила, керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура. Цей центр користується авторитетом серед громадян і благодійних організацій, і у рамках взаємодопомоги співпрацює з іншими волонтерами і волонтерськими центрами, у тому числі і зарубіжними.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *