Фінські дезінфектори черкаські волонтери передадуть у лікарні Херсонщини

Гуманітарну допомогу, а це медичні маски, рукавички, дезінфектори, протеїнові пластівці, отриману черкаськими волонтерами від української діаспори Фінляндії,  незабаром ГО «ЛАД» і БО «БФ «Хрещатик Сіті» відправлятимуть у медичні заклади Миколаївщини та Харківщини. Окремий пакет допомоги черкаські волонтери готують для Балаклеївської дитячої лікарні (Херсонська область) .

Про це журналістам «City News» повідомив засновник і голова ГО «ЛАД», керівник відділу реєстрації суб’єктів підприємницької діяльності Департаменту управління справами і юридичного забезпечення Черкаської міської ради, Віталій Іляшенко.

– Недавно отриманий благодійний медичного спрямування вантаж української діаспори Фінляндії створив можливість задовольняти заявки не тільки від медичних установ Черкас, а й з інших регіонів. Вже отримали заявки від миколаївських та харківських медзакладів. Є заявки від Балаклеї для районної лікарні. І ми вже готуємо посилку на задоволення цієї заявки. Це ліки, антисептики, маски, памперси. Також готуємось задовольнити заявку від Балаклейської дитячої лікарні. Фактично, все що передало у Черкаси «Товариство українців Фінляндії» ми будемо розповсюджувати по всіх регіонах України, і чітко й вичерпно звітувати перед діаспорою. Вкрай важливо, щоб вони бачили, що ми надійні і добросовісні партнери, росла довіра до нас і внаслідок вони стануть більше допомагати, – розповів він.

В унісон йому говорить і керівниця ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура:

– Знаємо, що нині збирати допомогу для України за кордоном для тамтешніх волонтерів стає все важче. То ж питання довіри з боку тих, хто нині збирає допомогу для України є надзвичайно важливим. Ми робимо все для того, щоб зміцнювати цю довіру, тому організовуємо процес розподілення та передачі отриманої допомоги так, щоб він був максимально прозорим.

БО «БФ «Хрещатик Сіті» (раніше називався – «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті») працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

 Побачений пост: 50

FacebookTwitterEmailПоширити

Вам також може сподобатись

На Черкащині рятувальники нагадують правила поведінки при виявленні вибухонебезпечних предметів

  0

На Черкащині за добу – майже 400 нових випадків COVID-19

  0

У Черкасах попрощалися з загиблим військовим

  0

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Коментар *

Ім’я *

Email *

Сайт

 Зберегти моє ім’я, e-mail, та адресу сайту в цьому браузері для моїх подальших коментарів.

Контакти:

Україна. м. Черкаси,

вул. О. Дашковича, 19.

Телефон редакції: (097) 689-10-81.

e-mail: city-news2021@ukr.net

Top.Mail.Ru





Поділитися

FacebookTwitterEmailПоширити

Меню

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *