Переселенців побільшало. Понад сто людей на день приймають черкаські волонтери “Хрещатик Сіті”


Протягом двох тижнів різко зросла кількість людей, які звернулись по допомогу. Щодня до “Пункту благодійної допомоги “Хрещатик Сіті” звертається більше сотні переселенців.

Кожного ранку до “Пункту благодійної допомоги “Хрещатик Сіті” шикується черга

Про це журналістам “City News” повідомили волонтери “Пункту благодійної допомоги “Хрещатик Сіті”, які працюють у Пункті з перших днів повномасштабного вторгнення рашистських військ в Україну.

– Останнім часом у кілька разів зросла кількість людей, які звернулись по допомогу до Пункту. Якщо упродовж березня-початку квітня до нас по допомогу звернулось в межах від однієї до трьох тисяч внутрішньо переміщених осіб, то протягом двох останніх тижнів щодня сюди приходять по 100-120 переселенців, – розповіла волонтер “Пункту благодійної допомоги “Хрещатик Сіті” Аліна Лісняк.

«Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті», що у Черкасах, діє з першого дня повномасштабної війни, яку рф розв’язала проти Україні. Його створила і очолила, керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура. Цей центр користується авторитетом серед громадян і благодійних організацій, і у рамках взаємодопомоги співпрацює з іншими волонтерами і волонтерськими центрами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *