На весняну толоку до Великодня запросили жителів Канівської територіальної громади

На весняну толоку задля того, щоб перед Великоднем навести лад на території Канева та сіл, що входять до складу Канівської територіальної громади запросив місцевих жителів голова громади.

Про це, посилаючись на міського голову Канева Ігоря Ренькаса повідомили журналісти «City News».

Зі слів голови громади оголошена ним весняна акція з благоустрою територій населених пунктів та підготовка до Великодніх свят у Канівській міській територіальній громаді триватиме протягом березня-квітня.

«Навіть під час правового режиму воєнного стану у нас всіх є можливість зорганізуватися, проявити свою громадянську позицію, долучитися до доброї справи і зробити нашу громаду чистішою та охайнішою. Звісно, можна знову шукати винних та чекати, поки за нас це зроблять працівники комунальних служб.  Але кілька десятків людей не можуть ліквідувати усі стихійні сміттєзвалища, позбирати сміття під вашими вікнами напередодні Великодніх свят. Разом з тим приємно бачити активних жителів громади, які у різних районах міста та окремих селах вже розпочали прибирання. Я щиро вдячний за ініціативність і небайдужість», – у своєму зверненні до жителів громади пояснив потребу проведення весняної толоки міський голова Канева.  

Він слушно зазначив, що толока має також і виховну складову. Бо той, хто прибирає, волітиме берегти чистоту і не дозволятиме оточуючим засмічувати рідне місто чи село.

«Засмічені місто та села – це не чужа, а наша з вами спільна біда. Тому покращити благоустрій громади, навчитися цінувати працю людей, які підтримують чистоту у нашому місті та селах, можна долучившись до весняного прибирання. Так, наразі вже складаються графіки прибирань по місту для працівників виконавчого комітету. Також закликаю керівників підприємств, установ, громадських організацій, внутрішньо переміщених осіб долучитися до заходів з благоустрою і навести лад на вулицях, біля своїх підприємств, осель, прилеглих територій», – сказав Ігор Ренькас. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *