Віолончелістка з Донецька розважає черкащан патріотичними мелодіями (відео)

Трішки тепла і приємних почуттів дарує черкащанам віолончелістка з Донецька, яка задля розваги та невеликого заробітку грає на вулиці. Виконує мелодії і патріотичні, і ніжні.

З нею під час одного з таких вуличних самобутніх концертів у центральному сквері Черкас познайомились журналісти “City News”.

Її звуть Анатсасія Конотоп. Їй 33. У 2018 році вся родина Анастасії, а це тато, мама, чоловік та дитина виїхали з окупованого Донецька і оселились у Черкасах. Брат воює на східному фронті. Тут у Черкасах у донецькій родині з’явилась своя черкащанка – Анастасія народила другу дитину, якій нині 10 місяців.

Щоб розважити себе та навколишніх, Анастасія бере до рук свою віолончель і грає просто на вулицях міста. Плюс це ще й невеликий, але не зайвий заробіток.

– Граю на вулиці, бо у чоловіка немає роботи, а ще це розрада і для мене і для перехожих. Вже помітила, що через цю війну у черкащан з обличь майже повністю зникла посмішка. Тож настрій людям треба підвищувати. Це теж потрібно для перемоги, – сказала Анастасія Конотоп.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *