У Черкаси прибула гуманітарна допомога від «МАЛЬВЕ Україна»

2,5 тонни гуманітарної допомоги з Італії привезли волонтерам “Пункту благодійної допомоги “Хрещатик Сіті”, які опікуються захисниками України та переселенцями. Зібрали ж гуманітарний вантаж та організували його доставку в Україну волонтери італійської благодійної асоціації «МАЛЬВЕ Україна» (м.Верона).


Про це журналістам “City News” повідомила очільниця “Пункту благодійної допомоги “Хрещатик Сіті” Інна Бандура.

– Італійська благодійна асоціація “МАЛЬВЕ Україна” – це надійний партнер нашого волонтерського центру. Допомога від цієї асоціації регулярно надходить до Черкас у вигляді ліків, продуктів, дитячого харчування. Цього разу “МАЛЬВЕ Україна” передала нашому пункту велику партію гуманітарного вантажу, загальною вагою у дві з половиною тони. Це засоби гігієни для дорослих та малят, дитяче харчування, різні продукти від консервів до макаронів, концервована томатна паста, печиво і навіть оливкова олія, а також чимало суто італійських продуктів, популярних на італійському ринку, – розповіла Інна Бандура.

Волонтери “Пункту благодійної допомоги “Хрещатик Сіті” вже почали розподіляти гуманітарний вантаж від “МАЛЬВЕ Україна” серед інших волонтерських волонтерських організацій.

Так, частину італійської “гуманітарки” сьогодні віддали Гуманітарному центру Черкаської міської ради, який курує заступник міського голови Черкас Марина Гаркава для подальшого розподілення між родинами переселенців, які прибули до Черкас.


“Пункт благодійної допомоги “Хрещатик Сіті”, що у Черкасах, діє з першого дня повномасштабної війни, яку рф розв’язала проти України. Його створила і очолила, керівник ТРЦ “Хрещатик Сіті” Інна Бандура. Він має авторитет серед громадян і благодійних організацій, і у рамках взаємодопомоги співпрацює з іншими волонтерами і волонтерськими центрами, у тому числі і зарубіжними.

З лііва на право куратор “Пункту благодійної допомоги “Хрещатик Сіті” Олена Ясильківська і його очільниця Інна Бандура

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *