Волонтерський центр «Хрещатик-Сіті» у Черкасах переформатовує свою роботу

З 1 червня на другому поверсі ТРЦ «Хрещатик-Сіті» запрацює пукнт допомоги вагітним та родинам з дітьми, – про це інформує керівниця «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» (м.Черкаси) Інна Бандура.

– Друзі, наш волонтерський центр переформатовує свою роботу, щоб максимально якісно і швидко надавати допомогу! Формат роботи передбачає взяття на облік вагітних жінок ( термін вагітності від 7 місяців) та дітей до двох років. Після заповнення анкети та надання підтверджуючих документів ( свідоцтва про народження дітей) ви матимете право на разову щомісячну гуманітарну допомогу від нашого волонтерського пункту. Ті родини, які мають дітей старшого віку також можуть отримати разову допомогу в нашому центрі за умови наявності необхідного. Тобто ключова мета – забезпечити малечу памперсами та дитячим харчуванням. На початку реалізації проєкту готові взяти 50 дітей на щомісячне забезпечення гуманітарною допомогою.

Крім того, керівниця волонтерського центру подякувала всім партнерам, Товариству Червоного Хреста і небайдужим черкащанам, завдяки кому цей проєкт може бути реалізований.

Графік роботи з 15.00 до 17.00 ( субота і неділя – вихідні)

Відкриття 01.06.22 0 12.00

– Також ми продовжуємо забезпечувати потреби наших захисників і працюємо в форматі співпраці за запитами від лікарень, благодійних, волонтерських організацій та інших. Слава Україні! – зазначила Інна Бандура

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *