Пиріжки з французьких вишень печуть для солдат черкаські волонтери

Сотні банок з консервованими фруктами волонтери «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» передали активістам ГО «Центр допомоги армії, ветеранам та їх родинам». Дуже скоро пиріжки з імпортних вишень, слив та яблук поїдуть на передову.

Як повідомила журналістам «City News» керівник «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» Інна Бандура, консервовані фрукти – це благодійна допомога, яку на Черкащину передала французька компанія – відомий у Європі виробник консервованих овочів та фруктів – «la pulpe».

Організувати випікання пиріжків для українських воїнів із імпортних слив, вишень, абрикос та яблук зголосилась відома черкаська волонтерка Оксана Циганок – лідер ГО «Центр допомоги армії, ветеранам та їх родинам».

– «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» чітко виконує свої зобов’зання. Отриману нещодавно велику партію консерви з Франції ми передаємо українським військовим не лише своїми каналами, але й через наших побратимів і надійних партнерів. Горда тим, що серед таких партнерів є громадська організація «Центр допомоги армії, ветеранам та їх родинам» та її лідер, відома черкаська волонтерка Оксана Циганок. Вона займається волонтерством ще з початку війни у 2014 році. Скільки поїздок на фронт з подарунками для військових здійснила вона і її товариші за цей період, годі й порахувати. А незабаром на фронт українським захисникам поїде велика партія свіженьких пиріжків із фруктовою начинкою з Франції, – розповіла Інна Бандура.

«Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Його засновником і очільником виступила керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *