200 «благодійних» боксів поповнили асортимент черкаського центру допомоги вагітним

Двісті боксів благодійної допомоги від благодійного фонду Петра та Марини Порошенко отримав волонтерський «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті». У боксах продуктові набори, засоби дитячої гігієни, дитче харчування.

Про це журналістам City News повідомила очільник «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» Інна Бандура. З її слів, у боксах саме те, що потрібне для діяльності Центру допомоги вагітних та мама з дітками до 2 років, який нещодавно Інна Бандура відкрила у Черкасах.

– Отримали чергову партію гуманітарної допомоги від благодійного фонду Петра та Марини Порошенко. 200 боксів з продуктами харчування, а також багато всього необхідного для нашого дитячого проєкту: вітаміни, іграшки, дитяче харчування, памперси, – зазначила вона.

Це вже не перша така допомога, яка дісталась черкащанам від Благодійного фонду Марини та Петра Порошенко.

– Це вже вдруге Черкащина в особі волонтерів «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» отримує бокси життя від Благодійного Фонду Марини та Петра Порошенко. Того разу ми привезли майже 300 боксів, тепер 200. Разом виходить, що цією допомогою охоплено понад 500 родин переселенців, – прокоментував керівник секретаріату партії «Європейська солідарність» Олександр Дармостук.

Його колега по партії пообіцяв, що допомога від лідера ЄС жителям Черкас та переселенцям буде регулярною.

– Продовжуємо працювати над тим, щоб підтримати і переселенців і черкащан. Будемо намагатись робити ще більше, – сказав депутат Черкаської міськради від ЄС Сергій Кудактін. 

«Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Його засновником і очільником виступила керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Допомога від БФ Марини та Петра Порошенків прибула до Черкас

Бокси життя масово роздавали у Черкасах волонтери «Хрещатик Сіті»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *